Sorozatnézés nyelvvizsgának az írásbeli részénél is hasznos lehet? Miben segíthet?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 19:49
1/8 anonim válasza:
Attól függ. Pl. egy számtani sorozat nézése nem sokat ér.
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem olyat.
Szerintem nincs különbség, vagy nem sok van egyik és másik sorozat között. De ha számít, trónok harcáról van szó.
2017. dec. 23. 20:27
3/8 anonim válasza:
pl. forgatókönyvírásnál (script)
4/8 anonim válasza:
Én is ezt nézem angolul, bár mostanàban nem jut időm rá.
Szerintem a szókincset is fejleszti valamennyire, meg jó szófordulatok vannak benne. Hallottszövegértést is segíti meg a szövegértést is, ha felirattal nézed.
5/8 anonim válasza:
Akkor már a középkorban a lovagok közt elbodogulsz.
6/8 A kérdező kommentje:
5# ezek szerint vajmi kevés írásbeli feladatot láthattál. Ebben az esetben nem kéne ebben a topikban lenned.
2017. dec. 24. 17:07
7/8 anonim válasza:
Max szókincs, mondat összekötő elemek ,de igazából az írásbelihez legjobb leveleket nézegetni.
8/8 anonim válasza:
Ilyesmiket érdemes még nézegetni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!