Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol találhatok egy telepitőlem...

Hol találhatok egy telepitőlemezt az angol nyelvű 3 részes nyelvoktató lemezeimhez?

Figyelt kérdés
Meg van a lemez de valamiért hibá jelez, aztán települ, majd pedig nem indulnak a lemezek. Valószinűleg megsérült. Új kellene. A cég meg már úgy tűnik megszűnt. A boritón lévő telefonszám sem működik már.

#angol #telepítő #tell mee more #nyelvoktató CD lemezek
2017. dec. 20. 20:16
 1/9 A kérdező kommentje:
a nyelvoktató neve -------Tell mee more----
2017. dec. 23. 05:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Az úgy saccra lehet már 10 éves is, biztos, hogy olyan operációs rendszerre akarod telepíteni, amire még készült?
2017. dec. 23. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt már nem lehet.
2017. dec. 23. 12:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Annak idején XP volt, de jelenleg

win 7-en van feltelepitve.ahol afrancia verzió kiválóan fut, csak az angol romlott el.

2017. dec. 23. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, passz, idehaza csak kettő lemez van, Beginner és Inter A. Lehet, hogy volt régen telepítő is.
2017. dec. 23. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Lakkozd le a lemezt.
2017. dec. 23. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Telepítő lemez telepítése nélkül egyik lemez sem indulhat el. Sem kezdő sem haladó.

Egyébként 3 lemez van hozzá

2017. dec. 24. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez az eddigiekből nekem már világos volt...

Sose használtuk, csak kipróbáltuk valamikor Mohács után, és nem dobtuk még ki. A polcon meg elég két lemez is. :)

2017. dec. 24. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a csillarra akasztottam cérnával a régi lemezeimet. Azóta ott ragyognak.
2017. dec. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!