Szegedi Euro-nyelviskolával kapcsolatban mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Olvastam eléggé negatív hozzászólásokat, viszont a legtöbb nem adta meg, hogy melyik városban járta meg velük. Ugyanis a tanárok életszínvonala, akiket alkalmaznak, valamint egy nagyobb város anyagi körülményei is befolyásolhatják a helyi nyelviskola-"ág/charter" igényességét. Vajon Szegeden is az adminisztrációjuk kifogásolható javarészt?#nyelvtanulás #Szeged #Euro nyelviskola #csoportos nyelvtanfolyam #Euro-nyelviskola #fizetett nyelvtanfolyam
2017. dec. 10. 14:19
1/4 A kérdező kommentje:
Hja, s ha valaki tud jobbat, hálás lennék a tippjéért. A Katedra úgy látszik pont németet nem tanít intenzíven...
2017. dec. 10. 14:22
3/4 A kérdező kommentje:
Bővebben? Szegeden egyáltalán van-e más lehetőség intenzív németre (heti 5x5, B1-2)?
2017. dec. 13. 20:50
4/4 minyonn válasza:
ez engem is érdekelne, megéri-e beiratkozni vagy nem? nézegettem más nyelviskolákat is.. katedra és aurora között agyalok még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!