Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki hollandul tud? Segiits.

Valaki hollandul tud? Segiits.

Figyelt kérdés
ha valaki tudna nekem segiteni hollandul, és elmagyarázni az alapokat megköszönném!
2010. máj. 30. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

www.taalklas.nl ezen egesz jol meg lehet tanulni az alapokat.

Szotart pedig itt talalsz: www.szotar.sztaki.hu

2010. jún. 6. 22:36
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. jún. 7. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 4 évig éltem hollandiában, 2003-ban jöttünk haza, még mindig elég jól tudok, ha kell segítség, írj privit, msn-t és megpróbálom kielégíteni kíváncsiságodat. Nyelvtani bigyókat ne várj tőlem, mert azt én sem tanultam, csak simán "megtanultam" úgy, hogy sose jártam magyar-holland tanárhoz.
2010. nov. 14. 21:54
 14/14 anonim válasza:

szia! úgy olvastam beszélsz angolul. a Teach Yourself Dutch könyvet+CD megvan már? könnyen letöltheted torrentben a netről. Szótár: [link] További segítség: [link] És van az interneten ha google-ben rákeresel "10.000 top words in dutch". Ha hollandiában laksz a kiejtéssel nem lesz gond mert bármikor szóbaállhatsz egy hollandal.:d

A TaalVital-t nem ismerem, az nem valami német-holland nyelvkönyv?:s

.

Írj hogy hogyan megy ha gondolod.;)

2011. febr. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!