Bookdepositorey.com velemenyek?
Én már igen.
Bár meg kell jegyeznem, hogy külföldi cégtől csak akkor rendelek, ha itthoninál (angolkonyvek.com például) nem kapom meg.
[link] oldalon rendeltem egy tucatszor. Mind teljesen normál módon, időben megérkezett, bankkártyás fizetéssel.
Jó tanács: ha kiválasztottál egy könyvet, rendelés előtt nézd meg az oldal alján a kapcsolódó ajánlatokat, mert lehet, hogy azok között ugyanazt a regényt olcsóbban, akcióban megkapod (csak lehet hogy más kiadásban, vagy esetleg más könyvmérettel).
Már egy polcnyi könyvet rendeltem tőlük eddig még nem volt gond. Elfogadnak paypal-t is és ingyenes a postázás így legtöbbször olcsóbban kijön mintha a sarki könyvesboltba mennék. Igaz nem akkora a választék mint angolból de több nyelven vannak könyveik.
Átlagban egy hét mire megérkezik, nem postával küldik hanem rendes csomagküldővel.
Amíg máshonnan rendeltem magyar posta sokszor elvesztette és megrongálta a dolgokat mire ideért(elázott, összetört, stb) vagy egyszerűen meg sem próbálta kihozni és be kellett utaznom a központba.
Nagyon koszonom a valaszokat!:) meg irhattok nyugodtan.
Egy kerdesem lenne, ha valakinek van ideje esetleg elmagyarazni. Irhattok ide is vagy privatba.
De mire jo a Paypal? Es hogy lehet "letrehozni/megcsinalni"? Miert jobb, mintha siman, kartyaval utalnek?
De mire jo a Paypal?
Semmire.
Es hogy lehet "letrehozni/megcsinalni"?
Regisztrálsz.
Miert jobb, mintha siman, kartyaval utalnek?
Semmivel se jobb.
5 könyvem elázott
köszönöm szépen nem kell több saláta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!