Hol tudnék angol tanulotarsat keresni Budapesten? 15L
Most a tanév végére kene kb közép fokura fejlesztenem az angolom
Csak egyedül ezt nem nagyon tudom megcsinálni
Szoval kene egy társ akivel hetente 2-3szor összeulunk kb egy órát ES tanulunk
Mindegy, hogy a III. vagy a XVIII. kerületben?
Manapság mindenki a nyelvvizsgára gyúr. Biztos találsz valakit a saját osztályodban, évfolyamodon vagy iskoládban. Az lenne a legegyszerűbb. Vagy a rokonaid, ismerőseid között körülnézni.
Amúgy ott a face.
Egyébként az iskolában
- milyen szintű könyvből tanultok?
- hányas vagy angolból?
- hány órátok van egy héten?
Hat 7kerulet közelében kellene találni
Az osztályban ES az iskolában nagyon kevesek vagyunk ES általában suli utan rohannak valami sportra vagy ilyesmire
EN 4-ES vagyok de az iskola elég alacsony szinten van a nyelv oktatásban
ES meg le is vagyunk maradva
Amugy 8-dik osztályos vagyok
"EN 4-ES vagyok de az iskola elég alacsony szinten van a nyelv oktatásban
ES meg le is vagyunk maradva"
Ne az iskolát kritizáld, hanem azt áruld el, hogy milyen szintű könyvben vagy jelenleg. Ha mondjuk beginner vagy elementary, akkor teljesen irreális ennek a tanévnek a végére középfokú nyelvvizsgát vizionálni. Az, hogy 8.-os vagy semmit se árul el arról, hogy hol kéne tartanod, vagy hogy mennyire vagytok lemaradva (amit te nem is tudhatsz, hiszen életedben nem láttál tanmenetet).
Csak egy középfokú tudast szeretnek
Mert egy önkéntes tanárom ki akar vinni külföldre ES azt mondta addig valahogy tokeletesse kene fejlesztenem a nyelvet
Nem tudom milyen szintű a könyv
ES segítséget kertem , nem kritizalast
Te mar csak biztos tudod milyen szintű az oktatás nálunk !!!biztosan...
Kb egy evvel vagyunk lemaradva ...ES ezt a tanár mondta
Szóval biztos igaza van
Amugy meg ha tanár vagy akkor értem hogy az iskola partját fogod -akármilyen is legyen az-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!