Hogyan készüljek fel jobban a szóbeli középfokú angol nyelvvizsgára (Bme)?
Sajnos másodjára sem sikerült. Pár pont hiányzott mindkét esetben. Járok magántanárhoz, a témakörök mennek is. De a személyes beszélgetést és a szituáciot mindig elrontom valahogy, túlizgulom vagy nem tudom. Szókincsem meg is lenne hozzá, de a hirtelen feltett kérdésekre nem tudok szépen megfogalmazott és helyesen összerakott mondatokkal válaszolni.
November elején lenne egy vizsga, vagy majd januárba (amire nem tudnék menni egyéb okok miatt) és márciusba.
Menjek a novemberire vagy gyakoroljak inkább a márciusira?
Hogyan készüljek még jobban?
A magnó már sokkal jobban megy, meg azt tudom, hogy csak gyakorlas kérdése.
Én augusztus végén voltam, szintén BME, nekem sem sikerült, majd januárban megyek újra. Most próbáltam először, pár % hiányzott csak. Sajnos a szóbelit rontottam el inkább én is, főleg mikor a képes feladat volt.
Keress vkit, akivel gyakorolhatsz, ha jársz még tanárhoz, akkor mondd neki, hogy inkább a szóbelire feküdjetek rá.
Én most a húgommal gyakorolok, neki fényévekkel jobb nyelvérzéke van, mint nekem.
Kedves utolsó!
Igen, valószínűleg igazad van :/
Sok év kihagyás után szenvedek a nyelvvizsgával.
Közel 30 vagyok.
Valami tipp esetleg, hogy tudnám jobban megtanulni, az alap igeidők mennek, csak használni nem tudom őket úgy tűnik.
Szavak is mennek.
De akkor hogy meg mit csináljak?! :S
Nekem csak egy kerdesem lenne hozzad.
Miert BME-re mesz, foleg ha mar tobbszor nem sem sikerult?
Vannak sokkal jobb nyelvvizsgak a BME-nel. Pl.: cambrige vagy Telc, amely nemzetkozileg is elfogadott legalabb.
Ha pedig eleg az allamilag elfogadott: Origo vagy Pannon sem rossz valasztas.
Ha ugyerzed fel vagy keszulve es B2 szinten vagy, akkor jobb dontes egy masik nyelvvizsgat valasztani (ami tobbet is er esetleg hosszutavon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!