Hogy mondanátok angolul ÉS németül, hogy "filmművészeti eszköz"?
Figyelt kérdés
Egy dolgozatomhoz kellene rákeresnem ezekre a szavakra, de bárhogy próbálom, nem azt adja ki, amit kellene :D2017. okt. 7. 16:06
5/7 anonim válasza:
Itt mire gondolsz mint eszköz? Fizikai eszköz pl. kamera vagy eszköz, mint jellemző amit eszközként használnak a filmben valamit bemutatni? Nem tudom érted-e mire gondolok?
Az tuti, hogy a filmművészet angolul: art of cinematography
7/7 A kérdező kommentje:
Milyen filmművészeti eszközökkel éri el és támasztja alá a film a mondanivalóját és az üzenetét? a konkrét kérdésem. Igazából szerintem mindenfajta értelmezés belefér, de a kamerállások-mozgások-képi megjelenés szerintem biztosan kellenek.
2017. okt. 7. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!