Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Adnak fel magánszemélyként...

Adnak fel magánszemélyként ajándékként terméket?

Figyelt kérdés

Önök adnak fel magánszemélyként terméket Európába, mint gift?

angolul hogyan illik megfogalmazni?

2017. szept. 23. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem adunk fel.
2017. szept. 23. 12:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, a vámosok is ismerik már rég a gift trükköt, ez nem fogja őket meggátolni.
2017. szept. 23. 13:31
 3/10 A kérdező kommentje:

Hihetetlen mekkora szeméthegy lett a gyakorikérdések weboldal.

Be kellene vezetni egy IQ teszttel összekötött regisztrációs folyamatot.

Igaz akkor nem lehetne évi 70milliót keresni vele.

2017. szept. 23. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Kerdezo, megirom, hogy vegyel le a comkeket a cuccrol. Egy csomag max 45 Eu legyen ertekben, erre meg nincs vam. En most mar Igy kuldok haza, miutan majusban 1honapot ult a csomag a vamosoknal, mondvan nincs eleg munkas aki vamoljon.
2017. szept. 23. 23:13
 5/10 A kérdező kommentje:
ok, de én csak egy mondatot szeretnék lefordíttatni :)
2017. szept. 24. 02:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Eu-n belül nincs se vám se áfa felesleges megkérdezni ha eun kivül rendelsz kérd meg hogy a csomag értékét 22euró alatt határozza meg az átjön a vámon

Ez így szól: Please declare package price under 22euro

2017. szept. 26. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

45 euro alatt nincs vam, utolso.

Please mark value of goods below 45 Euros.

2017. szept. 26. 22:20
 8/10 A kérdező kommentje:
kína
2017. szept. 27. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor lesz vam. Tavaly novemberben rendeltem 4 ruhat, 1 taskat, kinabol rohej es aron. $118. Meg is erkezett, de vam rajtault ket napig a csomagon, utana jott ertesites, vamolast toltsem ki, de ok csak 4 nap mulva engedtek ki a cuccot, meg a 4000 valamennyi forintos vamra, odacsaptak 1400 forintot "tarolasi dijkent. Majus ban en adtam fel ket noi orat mint ajandek, hasznalt AU-bol. $200 ertekre vamoltak 1400 valamennyi forintot es csak egy honap mulva engedtek ki, mondvan nincs munkas. Szoval, Igy soha tobbet.

Azota negyszerkuldtem mar csomagot, de cimkeket leszedve, es 45 euro ertek alatt. Van nem volt, Ki is vittek masnap Ferihegyrol. Ezt nem reg tudtam meg, hogy Igy jo.

Amugy mikor kinabol tendelsz, az oldalon ott van, hogy az arban nincs benne az esedekes orszag vamja. Mikor megerkezik a csomag, irnak is emailt, hogy ott van, intezd a vamot. Ezt a figyelmeztetest is csak akkor kapod toluk, ha express postazast fizettel, mint en. Ha nem, akkor varhatsz a csomagodra. Sokszor el sem kuldik. Mielott rendelsz, nezd meg a veg review-et. En a lightinthebox-tol rendeltem, sserencsem volt, elkuldtem, de csak azert mert elsobbsegit rendeltem, szerintem. Nagyon sok rossz velemeny van roluk, es a tobbi cegekrol. Az erdekes az egesz be az, hogy sokszor nem tudod, hogy kinabolrendelsz, mert nincs feltuntetve a honlapon. Jobban jarsz ha europai eBay oldalrol rendelsz. Ott rogton kiirja, hogy mennyi a vam, ha kell fizetni es eBay vallalja a feleloseget a kiszallitasert. En most Angliabol rendeltem, semmi baj.

2017. szept. 27. 11:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt elmagyarazza magsnszemely/ceg kuldemeny, ertek es vam osszeget.

[link]

2017. szept. 27. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!