Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek erröl?

Mi a véleményetek erröl?

Figyelt kérdés

11-edikes vagyok és nagyon nem megy az angol. Ezért felvettem emelt órát belöle, hogy motivációt kapjak, hogy tanulnom kell mindneképp rá vagy megbukok. Ezt egy fajta ösztönzés képpen is felvettem. Már többet tanulok angolból és elég sok időmet arra szánom, hogy menjen az emelt belöle, mert sajnos elég kemény tanárt kaptunk.

De van egy haverom aki segít, mert ő neki nagyon jól megy az angol. Mi a véleményetek? Jól tettem?

2017. szept. 22. 17:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk gondoltam. :) De akkor legalább állíts át a gépen mindent angolra, amit csak lehet: oprendszert, böngészőt, youtube-ot, mindent.
2017. okt. 1. 13:59
 22/28 A kérdező kommentje:
Arra már gondoltam csak soha nem jutottma el odáig. :D
2017. okt. 1. 18:16
 23/28 anonim ***** válasza:
A gyk-ról meg át kéne állni egy angol nyelvű fórumra. ;-)
2017. okt. 1. 18:36
 24/28 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani? nem igazán vagyok képben az ilyennel.
2017. okt. 1. 20:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, de ha rákeresel olyasmire, hogy practice english esl forum, akkor azért biztos találsz valami használhatót.
2017. okt. 1. 20:17
 26/28 A kérdező kommentje:
értem ,köszi szépen :)
2017. okt. 1. 20:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Anyira én se tudok jól angulu hogy mindent átmerjek állítani, félek vissza már nem tudom xDD
2017. okt. 1. 21:41
 28/28 A kérdező kommentje:

mondjuk az simán menne Xd

annyira tudok

2017. okt. 1. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!