Mi a véleményetek erröl?
Figyelt kérdés
11-edikes vagyok és nagyon nem megy az angol. Ezért felvettem emelt órát belöle, hogy motivációt kapjak, hogy tanulnom kell mindneképp rá vagy megbukok. Ezt egy fajta ösztönzés képpen is felvettem. Már többet tanulok angolból és elég sok időmet arra szánom, hogy menjen az emelt belöle, mert sajnos elég kemény tanárt kaptunk.
De van egy haverom aki segít, mert ő neki nagyon jól megy az angol. Mi a véleményetek? Jól tettem?
2017. szept. 22. 17:34
11/28 anonim válasza:
(Eddigi utolso válaszoló vagyok). Pacsi!!! Én is info tegozatos vagyok :D
12/28 A kérdező kommentje:
Pacsi!!! :D
2017. szept. 27. 23:29
13/28 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok itt egyedül :D
2017. szept. 27. 23:29
15/28 anonim válasza:
Kockulni (meg bugyuta sorozatokat meg talkshow-kat nézni) csak angolul szabad.
16/28 A kérdező kommentje:
Azt csinálnám, ha értenék is belöle valamit.
2017. szept. 30. 21:03
17/28 anonim válasza:
És se értek belőlük semmit :) De az egyik haverom(Kocka) pár hónap alatt profi angolos lett :)
18/28 A kérdező kommentje:
Az már igen. :D Gratula neki. De gondolom akkor egézs napokat töltött ott. :)
2017. okt. 1. 10:54
19/28 anonim válasza:
Napokat pfff. Ott él! XDDD De azé egy kis kockulás nem árt :) Ha jol tudom a league of legendsel szokot játszani, Figyelj ha akarod priváltba elküldöm a facebook fiókomat, ott tudunk beszélni ha akarod :)
20/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is ilyen vagyok a szabadidőmben gép előtt vagyok állandóan. :D
2017. okt. 1. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!