Valaki tud egy angol szintfelmérő tesztet online?
Ez a legátfogóbb teszt,amivel eddig találkoztam (sok időbe telik, szóval akkor töltsd ki,ha van rá elég időd):
Sajnos azonban még ez se tudja az igazi kommunikációs képességet tesztelni. (saját tapasztalat)
Kitöltöttem a szintfelmérőt,amit az első válaszoló írt , és e-mailben ezt kaptam meg :
Your level of English corresponds to level ?2 of the Common European Framework. An Advanced level course is appropriate for you.
az a kérdőjel a kettessel mit jelent? Ezek szerint stabil b2 szinten vagyok és felsőfokra ajánlatos készülnöm?
Én úgy ítélem meg a tudásom,hogy b1-nél mindenképp jobb,de a b2-t néha nem érzem ,hogy teljeskörűen meglenne.
Viszont örülök az eredménynek :) Külföldi emberekkel ismerkedtem néhány hónapja és igazából volt egy személy,aki elvette az önbizalmam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!