Hogyan, hol és mennyi idő alatt tudnék nyelveket tanulni?
Figyelt kérdés
Szükségem lesz pár nyelvvizsgára a szakmámhoz. Elsősorban angol és német, majd orosz, spanyol, esetleg kínai, arab, francia.
+1 kérdés: Még milyen nyelvet érdemes tanulni rendőri pályához?
2017. szept. 1. 18:51
1/6 anonim válasza:
Én első körben mindenképp az angolt ajánlanám. Univerzális világnyelv, mindenütt beszélik. A többi sorrendje döntés kérdése.
Mennyi idő alatt? 720 óra alatt már társalgási szinten lehetsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. szept. 2. 08:45
3/6 A kérdező kommentje:
És hol vagy hogyan? Magántanár az úgy tudom elég sokba kerül.
Vmilyen könyv vagy dvd van a nyelvtanuláshoz?
2017. szept. 2. 08:46
4/6 anonim válasza:
Ha látod 7 év múlva is, akkor: nekünk magyaroknak mind nehéz, azzal egyetértek hogy eléggé ajánlatos az angol ami ha rendesen és sokat tanulsz akkor kb 1-2 év alatt megtanulhatod ( nyelvtanárral még gyorsabban ), ha pl. latin-amerikába mész, akkor ajánlom hogy tanuld meg mert nem igazán szeretik az angolul beszélőket, vagy ha az arabokhoz mész akkor még a dialektusokon is ellehet gondolkozni bár általánosan megértik az MSA-t, kínait általába csak kínában meg néhány szomszédos országba beszélnek én ezért általánosan csak akkor ajánlom ha oda mész, NYELVKÖNYVEK: a nyelvtan 3 lépésben könyvekből a spanyolt, olaszt, angolt ajánlom a többit nem igazán, vagy a lingea nyelvtani áttekintés könyveket: arab, orosz, német, kínai, francia bár szerintem a legtöbbhöz kell egy alapszintű nyelvtudás (ami nem jelent csak annyit hogy tudod a kiejtést), ha már jobban megy és tudsz angolul, akkor ajánlom az easy... videókat amiből van nagyon sok nyelv pl.spanyol, arab (dialektusok is), német, angol, kínai stb., de még van egy fajta könyvtípus ami a short stories in .... ebből is elég sok nyelv van, de még a libristo meg a bookline is árulja a könyveket, ehhez is kell egy alap ismeret az adott nyelvből, ezek szotik amikkel nyelvtant, szókincset (fejlesztesz) tanulsz és néhány oldalol vannak fordítások angolul, amit akár google fordítóval is lefordíthatsz, de angol szövegből nincs túl sok, szóval ez is egy jó választás lehet itt láthatod a könyvet kicsit részletesebben is: https://www.youtube.com/shorts/r6CXnjouBFQ
5/6 anonim válasza:
mondjuk egy könyv kb 4000 forint ami lehet hogy nem annyira olcsó
6/6 anonim válasza:
Bocs az kimaradt, hogy vannak kérdések minden rész után, hogy mennyire figyeltél oda (az adott nyelven az is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!