Szóbeli nyelvvizsgára milyen ruhában kell menni?
angol középfokú szóbeli nyelvvizsgára fogok menni 2 hét múlva.
milyen ruhában kell menni?
az jó, ha egy térdig rő lila szoknyában megyek? vagy kell fekete szoknya? (sajnos a fekete szoknyám már kicsi rám)
és az jó, ha egy sima fehér felsőt veszek fel, vagy kell valami elegánsabb blúz?
16/L
Mindezek ellenére, én mint vizsgáztató, azon a véleményen vagyok, hogy igenis fontos a jó megjelenés. Igazán jól esik nekünk, ha valaki a kedvünkért kiöltözik... :)
Sikeres vizsgát kívánok!
Én fekete nadrágok, lila vékony garbót és egy fekete blézert vettem fel, lilás körömcipővel. A körmeimet enyhén lakkoztam csak ki és a sminkem is szolid volt. A hajamat elől feltűztem és kész. Sokat mosolyogtam, nem is szenyóztak velem :)
Nem kell úgy öltözni, mintha iskolai ünnepségre mennél, legyél csinos. Ha az a lila szoknya lesz, akkor az, mellé egy világos blúz vagy szép pamut felső, ami nincs telefirkálva :) teljesen jó lesz. Nem kell mellőzni a színeket
De ugyanúgy mehetsz térdig érő nadrágban is, ha az mellé jobban találsz felsőt. Csinos legyél, az a lényeg .)
köszi:)
utolsó, neked hogy sikerült a nyelvvizsga?
Utolsó vagyok..
Elsőre sikerült :) Nagyon kedvesek voltak velem, talán mert sokat mosolyogtam, talán mert megfelelően jelentem meg..? :) Lényegtelen.
Megadtam a tiszteletet a vizsgának az öltözékemmel, de nem (csak) ezen múlt! :)
de jó neked :)
én viszont attól félek, hogy megfogok bukni...
te milyen fajta nyelvvizsgán voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!