Valaki tud nekem abban segiteni hogy ezeket a mondatokat leforditja franciara? Franciat tanulok es ezeket nem sikerul rendesen leforditanom, Koszonom szepen
Figyelt kérdés
Privatban kuldenem el ha az megfelelő2017. aug. 25. 14:58
1/4 anonim válasza:
Ha a magyar szöveg mellé leírod, hogy szerinted hogyan kellene lefordítani, szívesen kijavítom, és elmondom, hogy mi miért jó vagy nem jó.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ezekhez hozza sem tudok kezdeni mivel en csak a dormir es manger, illetve ilyen nagyon alap igeket vettem, ugy nem segitenel nekem ha az egeszet leforditanad?
2017. aug. 27. 11:08
3/4 anonim válasza:
Jó, hát akkor írd le a magyar szöveget.
De azért nézz utána a szavaknak, mert én hiába fordítok le bármit, ha nem érted meg, csak Te jársz rosszul.
Küldheted a fordítanivalót!
4/4 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem küldted el a szöveget tegnap, mert ma este utazunk Rómába, és csak 10 nap múlva jövünk vissza Franciaországba.
Ha addig ráér, írj, de remélem, lesz valaki más is, aki segít neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!