Mit jelent az hogy "not isolated? "
Figyelt kérdés
Végeztem egy teljes egészében kiterjedő nemi vizsgálatot amikre azt kaptam hogy "not isolated". Mit jelent ez egész pontosan? Ha jol gondolom azt hogy nincs semmi bajom.2017. aug. 12. 00:56
1/3 anonim válasza:
Bár nem tudom mit takar a "teljes egészében kiterjedő nemi vizsgálat", de a legtöbb egészségügyi tesztnél a not isolated azt jelenti, hogy a teszt negatív.
2/3 anonim válasza:
Izolálni (itt): elválasztani, kimutatni egy adott kórokozót egy (tenyésztett) mintából. Ahol ezt írták, ott nem sikerült a tőled mintából az adott kórokozót elválasztani, kimutatni, tehát erre a kórokozóra negatív vagy - lehet örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!