10 nap angolul. Lehetséges?
egy álláshirdetéshez kérik az angol nyelvtudást, nem részletezték, hogy milyen fokon.
a munkát amúgy magyarul kell végezni.
most mit csináljak?
10 nap van vissza az interjúig.
eddig csak autodidakta módon, egyedül tudtam angolul tanulni, alapszinten vagyok.
de 10 napig most ráérnék éjjel-nappal tanulni.
érdemes megpróbálni?
köszi a biztatást
a Twenty but one c. kötetet nagyjából már feldolgoztam, Szalai Nóra könyvei is megvannak, a Kreatív Angol is megvan, 888 kérdés-válasz angol nyelvből, a Best of English 3000 leggyakoribb szó, és Raymond Murphy munkafüzetei/könyvei is megvannak (nyelvtan).
sajnos suliban mindig csak németre volt lehetőségem, pénzem külön tanárra nincs, tök egyedül gyűröm.
muszáj kitartanom, és nem feladnom, pedig rohadt nehéz.
Őszintén szólva szerintem nincs érteleme, 10 nap alatt annyi tudást akarnál a fejedbe tömni, hogy nincs ideje rögzülni, ülepedni, főleg, hogy nem is használod.
Inkább a munkához kapcsolódó kifejezééseket, szófordulatokat nézd át, az üzleti levél írását, bár az még nagyon nem a te szinted... Nem látom túl sok értelmét.
én meg látom!
aktívan kihasználni 10 napot, és aztán folytatni tovább is mindenképp megéri.
ha azt a logikát követném, amit te mondasz, sosem jutnék egyről a kettőre.
Nagyon tévedsz... Nem azt mondom, hogy add fel, hanem hogy értelmes tudást a munkához tíz nap alatt nem szedsz össze. Hónapok alatt már nyilván.
Szövegértés...
Szerintem nem éri meg 10 nap alatt bemagolni mindent, mert úgyis elfelejted.
Jobb ha őszintén mész el az interjúra, és azt a nyelvtudást látják rajtad, amit tényleg tudsz.
A jövőben úgyis rájönnének, hogy mi a szinted, ezért nem éri meg rákészülni és félni az interjútól - főleg, hogyha a későbbiekben úgysem kell használnod a nyelvet.
Sok sikert az interjúhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!