Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A legutóbbi ORIGÓ szóbeli...

A legutóbbi ORIGÓ szóbeli vizsgákon milyen szituációk és képek (képleírás) voltak?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Középfokon választhattam, egy versenyautó vagy egy műemlék előtt fotózkodó család. A szituáció az, hogy egy külföldi ismerősöm múzeumba akar menni, és ajánljak neki.

Felsőfokon egy városképet húztam, ami dugig volt emberekkel, a szituáció pedig enyhén nevetséges, nem viccelek: az ismerősöm panaszkodik amiatt, hogy rengeteg kutyagumi van az utcákon, és mit lehetne ellene tenni.

2017. aug. 9. 12:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Én középfokra megyek.

2017. aug. 9. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik képen egy autószerelő volt munka közben, a másikon pedig szőlőszüret.

A szituációnál, egy barátomat kellett meghívni étterembe, és elmondani, hogy miért oda megyünk.

2017. aug. 9. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Kozepfok angolon Juniusban volt kepnel

1:egy forgalmas utca télen, ahol digó volt a hó miatt

2:egy pár aki a sivatagban megy egy hullamvasut szeru izen

Szituacio: kulfoldi ismerose M.ora latogat, és a helyi sportolási lehetőségekben kér öntől tanácsot.

Iranyitottnal meg arrol a varosrol kerdezgettek ahol szulettem (mert ugye nem ott lakok) meg kb azt kellett osszehasonlitani azzal ahol most lakok

De lehet hogy nekem azertyen konnyuek voltak mert 14 eves vagyok es nem akartak kitolni velem ilyen politikai témákkal, amihez nem tudtam volna hozzástólni.

2017. aug. 11. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!