Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 8 hónap alatt egyedül nyelvviz...

8 hónap alatt egyedül nyelvvizsga lehetséges?

Figyelt kérdés
8 hónapig vagyok még itthon a kisfiammal, és gondoltam, hogy csak úgy csinálnék egy alapfokú nyelvvizsgát, mert ráérek. Középfokúm már van angolból, németet nem szeretnék semmiképp. Olasz vagy spanyol? Lehetséges teljesen egyedül, úgy, hogy mondjuk heti 3-4 órát tudok rászánni, amikor a kisfiam alszik?
2017. aug. 7. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül is le lehet rakni ennyi idő alatt de inkább vegyél igénybe minimális tanári segítséget. Nagyon sok része menni fog önállóan is kivéve a kiejtést és a párbeszédet. Még ha fonetikusan le is van írva nagyon könnyű rosszul megtanulni a szavakat, amit utána kínszenvedés lesz kijavítani ha már berögzült.

Alapfokig el lehet jutni teljesen egyedül de ha később használni szeretnéd a nyelvet vagy magasabb szintekre jutni szükséged lesz tanárra már a legelején. Először amikor megtanítja az alap kiejtést, másodszor a vizsga előtt amikor segít begyakorolni a szóbelit.

Olaszt nem ismerem de spanyollal elég jól lehet haladni ha már tudsz angolul.

2017. aug. 7. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, igazából én azt javaslom válaszd azt amelyik jobban tetszik neked. Nyelvtanban alapszintig egyik sem annyira nehéz, inkább csak később válik azzá.
2017. aug. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!