Nyelvvizsgán a reading résznél elvették a válasz lapom mielőtt be tudtam volna írni a válaszokat, mert lejárt az idő. (A piszkozat lapon az összes válasz ott van. ) Van rá esély, hogy ettől függetlenül sikerüljön a nyelvvizsgám?
Euroexam komplex nyelvvizsgán nem tudtam időben befejezni a reading rész válaszainak átmásolását a válasz lapra, nagyjából a 30%-át sikerült csak beírni, mert sajnos kifutottam az időből és a vizsgáztató elvette, hiába kértem, hogy adja vissza. (Tudom, hogy jogos, de akkor is iszonyú bosszantó.)
Elég valószínű, hogy a listening, a szóbeli és a writing rész is meglesz. A piszkozat lapot egyáltalán nem nézik? Ha a szóbeli rész sikeres lesz, de az írásbeli rész a reading miatt nem, akkor kidobtam egy ilyen apró hiba miatt 15ezer forintot az ablakon? Ha majd megkapom az eredményt hetek múlva és csak a reading részen nem megyek át (mert ugye meg kell lennie minden résznél az 50%-nak a sikeres nyelvvizsgához), akkor van értelme reklamálni, vagy esélytelen, hog beleszámítsák a piszkozat papírt is?
Nagyon remélem, hogy van esély, mivel azt is ugyanúgy beszedték a válasz lappal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!