Hogyan tudnék katalánul tanulni?
Figyelt kérdés
tudom,majdnem spanyol,de mivel kifejezett Barcelona a célom,katalánul szeretnék beszélni,hogy ne kelljen majd csomó mindent másképp megtanulnom.2010. máj. 23. 17:59
1/3 anonim válasza:
Rendelj interneten katalán-spanyol szótárt, van tk is.
www.casadellibro.com
Találsz olyan tanárt az interneten, aki skype-n oktat, de kommunikálni vmilyen nyelven kell vele, ha nem tudsz katalánul.
Egyébként katalánnak ne mondj olyat, hogy a nyelve majdnem spanyol, mert megsértődik.
Nekem házam van az andalúziai határnál, én csak spanyolul beszélek.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. ismerem az önérzetességüket,ezért is nem spanyolul tanulnék,ezt csak az itteni magyar felhasználóknak írtam. megpróbálom az általad ajánlott oldalt.
2010. máj. 23. 18:30
3/3 anonim válasza:
Angolul egyszerűbb megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!