Az emelt angol érettségit meg lehet-e írni 80-90 %-ra, hogy előtte csak egy évig tanultam intenzíven angolul?
Őszintén és segítségképpen mondom, szerintem ez így nem lesz elég az emelt szintre, és nem csak a 80-90, de a 60%-ra se nagyon. Én persze nem tudom, hogy a tudásod most mekkora, milyen nyelvérzéked van, stb, de 1 év heti 5 órával nem tűnik annyira intenzívnek. Középiskolában volt nulladik nyelvi évünk, ahol heti 14-15 órában tanultunk angolt, napi átlagban 3 óránk volt 3 különböző tanárral, és még így is az osztály jó része nagyjából a középszint 60-70%-át karcolta. Szóval igazából nagyon nehéz megmondani, már csak a szókincsfejlesztés miatt is rövidnek tűnik ez nagyon.
Ha felakarod mérni a tudásod, akkor javaslom az angol 7 próbaérettségi emeltet, az reális képet ad a jelenlegi tudásodról, én is abból gyakoroltam, és ugyanazt az értéket hoztam emelt vizsgán, amit abban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!