SOTER nyelviskoláról vélemény? (koreai, Budapest)
Figyelt kérdés
Koreait tanulnék kezdő szintről. De fontos lenne, hogy tudjam milyen ott az oktatás. De leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy pl a korait anyanyelvi tanárok tanítják-e, 40 óra alatt meddig lehet eljutni, és szerintetek megéri-e?2017. aug. 2. 09:18
11/13 A kérdező kommentje:
Sírok :DD
Azért köszönöm szépen a válaszokat, megpróbáltam belőle kiszűrni a lényeget! :)
2017. aug. 4. 10:14
12/13 anonim válasza:
Segitek! A Bolcs Vezer nyelve lenni a legjobb es ezt ertelme sincs megkerdojelezni meg akkor sem ha a bunos nyugat emberei ellene szolnak itt az oldalon a nagy Kim szemelyenek!
13/13 anonim válasza:
Bocsi kérdező😂 a lényeg hogy keress másik nyelviskolát mert ez nem jó, de otthon is lehrt tanulni én is úgy tanulom és nagyon jó könyvek is vannak, írj priviben nyugodtan ha esetleg ez is érdekelne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!