Leérettségiztem de kiesik egy év az egyetemig, van valami elintézni valóm ebben az egy évben? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval nem sokon múlik de kevés a pontom szóval kell még pár pont. Ezt nyelvvizsgával fogom megszerezni viszont van egy üres évem. Ez az egy év alatt igazából tanulni akarok különféle dolgokat itthon meg komolyabban edzeni (nyelvek, zongora, programozás, edzés +besegítek a háztartásban) Nem akarok dolgozni ez idő alatt mert magamat ismerve kizárt hogy ezeket a dolgokat csináljam munka mellett azt tudom hogy a tb-t azt fizetnem kell és azt tudom is majd fizetni (saját pénzből nem szülőktől tarhálva), de az a kérdésem hogy nekem ezzel van bármi adminisztrációs teendőm hogy otthon nem hivatalosan tanulok munkanélküliként. A tb-t majd számlaként küldik maguktól vagy nekem ezt külön kérvényezni kell valahol? A kérdés egyszerű van bármi dolgom most hogy átmenetileg nem vagyok diák? (Légyszi az ilyen "szüleiden élősködsz" kommentekkel kíméljetek így hogy nem járok suliba a tb-t meg én fizetem még olcsóbban kijövök nekik és csak átmeneti időszak)2017. júl. 14. 18:51
11/11 A kérdező kommentje:
Igen 21 évesen, nem tanultam általánosban ezért szakmunkás képzőbe mentem és kidobtam 2 évet az ablakon :D
(Jobban belegondolva ez annyira nem vicces)
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Igen növekedhet de azt a nem sokon múlt rész az tényleg nem sok konkrétan 2 ponton ment el... (képzelheted mennyire voltam ideges :D) egy nyelvvizsga 28 pont, bármi megeshet de azért ne akarjon már 26 pontnál többet növekedni. :)
2017. júl. 17. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!