Mi a véleményetek az Origo nyelvvizsgáról?
Én eddig angol B2-t, angol C1-et és német B2-t csináltam náluk, és a német C1-et is náluk tervezem :)
Persze utána majd kelleni fog mindkét nyelvből szaknyelvvizsga is, értelemszerűen azt már máshol csinálnám.
Mindenkinek ajánlani tudom, kivéve azokat, akik nem hajlandók nyelvtant tanulni, és sírnak, hogy az Origó nyelvtan-központú. (Egyébként nem annyira, mint pár éve) F19
Tavaly tettem le az angol alapfokot, most nyárra tervezem az angol középfokot, de csak a szóbelit. Szerintem teljesen korrekt, a nyelvtanárom is ezt ajánlotta. Nem éreztem nehéznek, a szóbeli rész, listening még tetszett is.
15/f
Iden tettem le az angol B2t nem nehez egyaltalan
14/L
Igaz, hogy kulfoldon nem ismerik el, de nekem például azt mondta azangoltanár, hogy B2bol meg ilyet is lehet, de a C1et jobban megeri nemzetkozibol csinalni, mint például Cambridge stb. És az origó már nem nyelvtanközpontú, mert kivették belőle a nyelvtani tesztet és így egyszerűbb lett. Szoval ha majd szeretnél németből felsőfokúzni is, akkor szerintem jo lesz kozepfoknak az origo
#3as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!