Origó középfokú nyelvvizsgás feladatokat hol találhatok a interneten? Kb. csak egyet találtam. A legjobb, ha komplex lenne, de ha külön - külön vannak se baj.
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a segítséget!2017. jún. 18. 15:50
1/8 A kérdező kommentje:
Jajj, és angolról van szó :D
2017. jún. 18. 15:50
2/8 anonim válasza:
neten nem nagyon vannak, legalábbis az új fajta nincs. ha adsz email címet akkor írásbeliket tudok küldeni megoldással.
3/8 A kérdező kommentje:
Írtam privátot. Nagyon szépen köszönöm :))
2017. jún. 18. 16:03
4/8 anonim válasza:
Vigyázz az írásbeli vizsgán az idő tényezőre.
Majdnem kifutottam az időből, legyen nálad egy karóra, ha te is hajlamos vagy elidőzni.
Válaszolót tisztelem, hogy küld neked anyagot!
Nekem sajnos már semmi ilyenem nincs, csak erre a tanácsra futotta tőlem.
Sok sikert! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ! Megfogadom a tanácsot ! :)
Igen nagy segítség :) Es egy aranyos , segítőkész csajsziról van szó :)
2017. jún. 21. 17:25
6/8 anonim válasza:
Hali! Engem is érdekelnének a vizsgafeladatok, sajnos sehol sem találok neten, pedig mégiscsak abból látná az ember, hogy mire számítson nyelvvizsgán! Tudna valaki küldeni monika194@citromail.hu email címre! Nagyon megköszönném!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!