Koreai "tankönyv"?
Figyelt kérdés
Olyan könyvet keresnék amiben érthetően le vannak írva a koreai nyelv alapjai:) Esetleg valaki tud ajánlani valamit?2017. jún. 18. 12:07
1/4 anonim válasza:
TalkToMeInKorean.com oldalon lehet rendelni ilyen könyvet 2-3 ezer forint értékben, viszont ezeknek vannak e-book példányai is, és én már láttam ezt a e-könyvet magyarul is online.
2/4 anonim válasza:
Ha magyar nyelven írt könyvet keresel akkor Osváth Gábor Koreai nyelv alapfokon című könyvét tudom ajánlani.
3/4 anonim válasza:
Osváth könyvét azért nem ajánlom, mert nem kezdőnek van. Az csak egy nyelvtani összefoglaló az alapoktól ugyan, de nincsenek úgy elmagyarázva benne a dolgok, hogy egy kezdő teljesen felfogja, nagyon gyorsan halad. Én alig értettem belőle valamit. Amit ajánlani tudok neked, ha nem gond az angol nyelv, akkor a Korean From Zero című könyv az, aminek van második és harmadik kötete is, és ingyen le tudod tölteni pdf formátumban a hanganyaggal együtt, és ki is tudod nyomtatni. Nem kell hozzá túl nagy angol tudás, pár szót nem értesz, lefordítod, és a példák is nagyon jók benne, ráadásul minden rész végén van benne feladat gyakorolni, illetve megoldókulcs a könyv végén. Én ebből tanulok egy ideje, és csak ajánlani tudom, egy két pici hiba, pontatlanság van benne, de ez nem gátolja meg a tanulást. Mindenestre bátran próbáld ki, én eddig mindent értettem benne, és imádom. Remélem tudtam segíteni^^
4/4 A kérdező kommentje:
Jaaaj, nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!:))
2017. jún. 24. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!