3 év alatt elérhek oroszból közpszintű nyelvvizsga szintre?
A válasz abszolut igen lenne, DE: mellette 2 nyelvet tanulok.
A németet szívvel lélekkel tudnám tanulni, csak eddig nem volt rá lehetőség, így max. Magántanárhoz tudnék meni. 12.re szeretnék belőle nyelvvizsgát. Suli mellett szerintetek menni fog?
Így elég necces lenne:/ én most vagyok végzős, kilencedik óta oroszul tanulok, tizedik félévtől különtanárhoz is jártam, és csak most szeptemberben fogom megpróbálni a nyelvvizsgát, úgy, hogy a nyaram nagy részét rászánom.
Ha jó a nyelvérzéked és sok időt tudsz rá szánni, lehet, meglenne, de két nyelv és suli mellett nem biztos, hogy sikerülne. Illetve az se mindegy, hogy a másik két nyelvből van-e már nyelvvizsgád. Ha nincs, gondolom, azokból is szeretnél, és azért azokra is jó, ha készülsz. Ha van, akkor már megint nagyobb esélyt látok arra, hogy sikerülni fog, egyrészt mert tudod, milyen egy nyelvvizsgára készülni, másrészt azokat a nyelveket elég szinten tartanod, nem kell még őket is nyelvvizsgaszintre emelned, és így jobban az oroszra tudsz koncentrálni.
Nem tudom, mennyit sikerült segítenem, azért remélem, valamennyire tudtam ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!