Angol érettségi?
Figyelt kérdés
Mit érdemes segítségül használni? Vajon egy kettes összehozható szóbelin, nem az erősségem a nyelv sajnos, biztos hogy összefogom a keverni a dolgokat. 2-es a cél.2017. jún. 15. 22:30
1/4 anonim válasza:
de érettségin kiadják elöre a témákat, nem? ráadásul hétköznapi dolgokrol kell beszélni. tanulj meg mindegyikhez pár mondatot. én sem vagyok nagy angolos, igazábol nem is értettem a végére, hogy miröl beszélgettünk, de ilyenkor nyilván inkább felfelé kerekiti a jegyet. valamint talán nem is 50-50%ban van az irásbelivel, csak az a cél, hogy legalább megszolalj. amugy ha összekevered a dolgokat, használj szineket. egyik témát pirossal ird le, másikat zölddel. aztán ha megkapod a témát, jobban eszedbe fog jutni, hogy ez a zöld téma volt, amiben ez, ez meg ez volt irva.:)
2/4 anonim válasza:
Semmilyen segédeszközt sem használhatsz a vizsgán, és ha nem akarod, hogy meghúzzanak, akkor nem is próbálkozol.
3/4 anonim válasza:
Mindig meg szokták adni a témaköröket. Kicsit nézd át őket, gyűjts össze pár gondolatot, amit el tudsz mondani, meg ha valamilyen témához nem tudnál hozzászólni, akkor nézz utána egy kicsit, nézd meg a szókincset. Meg tanulj meg pár jól hangzó kifejezést, kötőszavakat, stb.
4/4 anonim válasza:
nekem osztálytársam végigpuskázta az érettségi kidolgozási idöt, és nem bukott le.:D ettöl függetlenül ne erre alapozz. a legjobb akkor lenne, ha a saját szavaiddal fogalmaznád meg és nem netröl irnál ki válaszokat, mert ugy sokkal gyorsabban meg tudod tanulni. ha nagyon nem megy, menj el angol tanárhoz, dolgozzátok ki együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!