Az olasz nyelv mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Ezen a nyáron elkezdek olaszt tanulni. Eleinte heti 1 órában de ha belefér 2 akkor 2 órában. Igazából spanyolul akartam megtanulni de az egyik ismerősünk tanít olaszt és akkor hozzá fogok járni, félreértés ne essék az olaszt is nagyon szeretem. Meg olyan középsuliba megyek ahol spanyolt fogok tanulni. Nyáron heti 1-2 órában meddig tudok eljutni? És segít majd a spanyolban mert eléggé hasonlít a 2 nyelv?2017. jún. 12. 16:43
1/4 anonim válasza:
A spanyolban (és egyébként a franciában is) biztosan segít egy kicsit, van hasonlóság a nyelvek között. Viszont heti egy-két órával komoly nyelvtudást ne várj, főleg ne két hónap alatt. Az alapokat meg lehet tanulni, ismerkedhetsz a nyelvvel, de folyékonyan beszélni nem fogsz tudni. Sok sikert, az olasz hyönyörű! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Nem csak nyáron akarom tanulni suli időben is.
Köszönöm :)
2017. jún. 12. 19:09
3/4 anonim válasza:
Ha úgyis spanyolt fogsz tanulni, akkor minek kavarsz be az olasszal?
4/4 A kérdező kommentje:
Mert azt is akarok
ha csak kötekedni tudsz lehet haza menni szia! :)
2017. jún. 16. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!