Felsőfokú angol nyelvvizsgára felkészítő (tan) könyv?
Középfokú nyelvvizsgám van, olyan tankönyvet keresek, ami mind a nyelvtan, mind a szókincs, stb. terén felkészít, tehát egymagában elég, és nem kell húsz könyvet megvennem.
Előre is köszönöm!
Tavaly csináltam felsőfokút, és sajnos nem találtam ilyen könyvet én sem. Viszont az 1000 kérdés 1000 válasznak van felsőfokús kiadása, azt sokat lapozgattam, szerettem. Egyébként pedig filmeket néztem, átnéztem a nyelvvizsga témaköröket, hogy mindenről tudjak beszélni és sokat olvastam, vegyes témakörökben, nem csak azt, ami érdekelt. Ezek népszerű oldalak cikkjei voltak, pl. Daily News, vagy bbc learning.
A szóbelit igazi beszélgetőtársakkal gyakoroltam az italki.com-on, britekkel és amerikaiakkal vegyesen.
Fogalmazásokat nagyon sokat írtam, és a lang-8-on javíttattam ki (ez is ingyenes oldal, nem reklámozom, tényleg hasznos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!