Hogyan lehet felkészülni angol szóbeli érettségire?
Sziasztok! Nagyon hamar itt van az angol középszintű szóbeli érettségi és szeretnék közvetlenül rá készülni.
Milyen tippeket tudnátok mondani ezügyben? Vannak esetleg a neten 2017-s témakörök meg tételek? Milyen módszerek vannak rá, hogy felkészüljek magára a vizsgára? Az igaz, hogy több diák van bent a teremben miközben egy másik felel? Végighallgatják a feleletét? :D Kérem írjátok le a tapasztalatoitokat!
Én tavaly vizsgáztam angolból. Egyáltalán nem vészes. A saját tanárom adta ki a témaköröket, mint pl. család, hobbi, időjárás, utazás, közlekedés. Aztán én itthon kidolgoztam őket, de nem vittem túlzásba. Meg van még ugye a képleírás meg a szituációs beszélgetés.
5 diák van bent és ők rotálódnak, amíg valaki felel, a többi dolgozza ki a húzott tételeket.
"Mi a fenyő? Van idő tételkidolgozásra? Valahol azt olvastam, hogy nincs. Jó tudni. Köszi, egyes."
Itthon dolgoztam ki a tételeket, nem ott a helyszínen, ahol nyelvnél valóban nincs felkészülési idő.
A többi 4 vizsgázó, aki bent van rajtam kívül a saját, húzott tételeit dolgozza ki, ami vagy magyar, töri, földrajz,stb. Így értettem a rotálódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!