Középfokú nyelvvizsga után milyen angol nyelvű könyveket lenne érdemes olvasni?
Az érdekelne ismertek e esetleg olyan írókat, akiknek a könyveivel ilyen szinten már el lehet boldogulni?
Tudom, hogy vannak ezek a direkt nyelvtanulóknak készült kis könyvecskék, de hogy őszinte legyek azoktól kiráz a hideg.
Olvasni nagyon szeretek, de eddig csak magyar könyveket vettem kézbe. Esetleg valami tapasztalat angol könyvekkel?
Középfokú nyelvvizsgával az ember pont azon a szinten van, hogy egy bizonyos jelenségre ismer egy szót, de a könyvszerzője tutibiztosan egy másikat alkalmaz rá.
Ezen az állapoton vagy átlendíted magadat, vagy lemondasz a dologról - ez ilyen egyszerű.
Miként előttem írják, olyant olvass, ami érdekel - az nem munka, hanem szórakozás.
Édesapám Harry Pottert olvasott és a középfokú nem volt meg neki, szókincsbővítére illetve kifejezés tanulásra megfelelő. Azonkívűl bármit, amit angolul tudó szerző írt. Perpillanat én ezt [link]
olvasom. Fiktív vagy valós eredeztetésű könyvek érdekelnek inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!