Nyelvvizsgán/érettségin baj, ha komolytalan a levelem?
Tehát helyes nyelvtanilag, a kérdésre válaszolok meg minden király, egyedül annyi, hogy teljesen f-.-szság az egész.
Annyira felidegesítenek ezek a retardált témák, hogy képtelen vagyok komolyan venni őket.
Annyira ironikusak a leveleim, mindig nevetek rajtuk, de félek, hogy mások nem fognak.
A tanárom azt mondta jók, de azért megkérdezem itt is.
Baj. Nem fságot kell írni, hanem az irányító szempontokra kitérni. Ha ezekre válaszolsz, nem lehet fság. Ha elzérsz a szempontoktól, lenullázzák.
Milyen retardált témáról van szó? Csináltam már pár nyelvvizsgát, minden témát komolyan tudtam venni.
Simán lehet komolytalan, HA a szempontokra odafigyelsz.
Nekem egy gyakorlásnál az volt a téma, hogy Manchesterbe megyek a haveromhoz és talált egy érdekes programot. GYAPJÚFELDOLGOZÓ MÚZEUM. Kajak kiakadtam, hogy ez a legérdekesebb program? Erről is szólt kb. az egész levél, csak beleírtam, hogy én milyen programra gondoltam, mikor, hol.
Szempontok meg azok voltak, hogy mit gondolok a programról, mennyi a belépő, mikor lehet menni és mi van még a múzeumban. Szóval simán lehet az ellentétét írni a levélnek, vagy elhülyéskedni, csak legyenek meg a szempontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!