Felsőfokú angol nyelvvizsga?
Idén érettségizem, emelt angol vizsgát teszek.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek melyik a legkönnyebb felsőfokú nyelvvizsga?
Mindegyik vizsgának átnéztem a feladatait, de nem tudok dönteni,
Talán a Társalkodó , vagy a TELC?
Az Origo nyelvvizsgát az ismerőseim nehéznek találták.
Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni, tudom, hogy nekem kell döntenem.
Szia!
Igazság szerint mindenkinek más nyelvvizsga központnak a feladatsora az egyszerűbb. Én személy szerint Origó típusú nyelvvizsgát tettem igaz még csak középfokon, most nyáron próbálom meg a felsőfokút. Az Origó nyelvvizsgát csak, azért mondják nehéznek, mert, arra szó szerint tanulni kell a nyelvet és a nyelvtan jól kell használni és érteni. A hallott szövegértés része véleményem szerint nagyon érthető. Nem is magnóról megy, hanem kapnak a vizsgázók fejhallgatót.
Más nyelvvizsga központé inkább hasonlít az érettségire, bármint a feladattípusok, oda inkább kell egy jó nyelvérzék, mint lexikális tudás.
Töltsd ki több nyelvvizsga központ feladat sorait, hogy lásd, melyiknél mik a feladattípusok és a követelmények.
Dönts belátásod szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!