Próbáltátok már az online nyelvtanfolyamot? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Én a Victoria Starsnál láttam normális áron, hogy lehet tanulni olaszt és németet is online. Több száz oldalas az anyag+gyakorló résszel, de még gondolkodom rajta.2017. máj. 18. 20:17
1/1 anonim válasza:
ezek a nyelvtanfolyamok jók, ha nagyon meg akarod tanulni a nyelvet és kitartó leszel. Ha tényleg szeretnéd akkor szerintem megéri, és kitartással meg lehet tanulni. Ám ha tudsz angolul itt van egy teljesen ingyenes oldal 37 leckével, csakhogy angolul.
Én ezzel tanultam alapfokú nyelvvizsga szintjén olaszul. (hozzá kell tenni, hogy az oldalnak nem olyan jó a nyelvtani magyarázata, de ha nem értesz valamit menj fel a webnyelv nevű oldalra, és ott magyarul is meg van a nyelvtan magyarázata)
Webnyelv link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!