Melyik nyelvvizsgara menjek? Nemet felsofok
Figyelt kérdés
Kozepfokot TELC-en csinaltam.
Nem is tudom pontosan, hogy meg milyenek vannak, mik a kulonbsegek. Aki volt mar, leirna a tapasztalatait?
2017. máj. 16. 10:45
1/1 anonim válasza:
A közepet én is TELC-en csináltam, a felsőt meg a Goethe Inzézetben. Azért, mert Ausztria és Németország egyes egyetemein elfogadják, nagy presztizsű, vagyis ha a külföldi munkavállaló kérné, akkor látja, hogy azért nevesebb helyen csináltam, illetve itthon is elfogadják.
Nem egyszerű, bár ez inkább attól függ, mennyire beszéled a nyelvet. Nekem tetszettek a feladatok, a lebonyolítás, tényleg semi kivetnivalóm nem volt. A honlapjukon vannak mintafeladatok, azokat érdemes átnézni, illetve pár feladatot a Goethe nyelvvizsgafelkészítőből érdemes megoldani a vizsga előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!