Intenzív nyelvtanfolyamról valaki tapasztalat? Heti 5x5 óra
Én elkezdtem, és én nem ismételni szeretnék hanem fejlődni, és szerintem iszonyú nehéz. Nagyon gyors, egy egész könyvet kivégezni egyetlen hónap alatt. Én a pre-intermediatebe vágtam bele.
5. nap és hát... tudtam hogy nem lesz egyszerű de igazából irreálisnak tűnik ha tényleg nem ismételsz hanem fejlődni szeretnél. Sok az info... Nincs idő leülepedni mert kapod a következő adagot a nyakadba :/
Szia!
A nyelvtanulás érdekes kérdés. Mindenkinek más módszer válik be. Még ha az elején nem is érzed úgy, a megfelelően megszerzett tudás visszajön a későbbiekben. Én is voltam hasonló kurzuson, nekem bejött: az elején én is soknak éreztem, aztán ahogy hozzászoktam a terheléshez, egyre többet tudtam magamba szívni. És még ha mindent megjegyezni irreális is, nekem sok megmaradt a tanfolyamból. Rögtön utána tettem B2 angol komplex nyelvvizsgát és 100%-ra szóbeliztem :))
Remélem neked is beválik majd végül! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!