Az Origo nyelvvizsga nemzetközi?
Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 19:22
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor már meg is bántam,hogy arra jelentkeztem.
2017. máj. 2. 20:12
4/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek nehezebb,mint a többi? Utánaolvastam és onnan tudom,hogy levontak pontokat a rossz válaszokért. Ez most is így van?
2017. máj. 3. 05:01
5/13 anonim válasza:
én úgy tudom már nem vonnak le a levélnél és fordításnál sem
6/13 A kérdező kommentje:
Remélem,ez valóban így van. Holnap megyek írásbelizni.
2017. máj. 5. 18:08
7/13 anonim válasza:
az írásbelijükkel nekem nincsenek jó tapasztalataim.
8/13 anonim válasza:
miért? mesélnél? szerintem egyszerűbb lehet mint a telc pl. az áprilisit láttam és nem volt nehéz
9/13 anonim válasza:
Én is azt hittem hogy egyszerűbb, viszont a fordításnál annyira szigorúak, kevés szót fogadnak el, hogy teljesen lehúzták, pedig nem először fordítottam idegen nyelvű szöveget. Hiába volt ugyan az az értelme annak amit én írtam, nem fogadták el.
10/13 anonim válasza:
Az a fickó nem használt többet készpénzt szerintem könnyű volt.. és 3 sorral rövidebb mint a gyakorló
a lyukas szöveg is könnyű volt még lot of is volt benne :D a Bogotás szövegértés pedig szintén egyszerűbb volt mint a gyakorló :) vagy te másikat írtál? am én holnap megyek de most megijesztettél :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!