Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Active Speaker nyelvtanulás...

Az Active Speaker nyelvtanulási módszer olyan jó, aminek írják?

Figyelt kérdés
30 nap alatt megtudsz tanulni egy nyelvet elég jól( ezt írják).
2017. ápr. 26. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Téntleg olyan jó!
2017. ápr. 26. 23:38
 2/4 anonim válasza:
En megvettem, de szerintem egy scam az egesz. Kaptam egy feluletet ugyan, de a nyelvtanulo kartyak magyar forditasanak semmi ertelme. :/ Nagyon bosszanto. Ahogy neztem, az egesz google forditon alapul. Mikor reklamaltam, odaadtak a kozephalado es halado csomagot ingyen. Ez persze semmit nem javitott a dolgon... Kertem, h legyen olasz-angol a kartya olasz-magyar helyett, hatha igy tobb ertelme van. Erre odaadtak az egesz angol-magyar kurzust kezdotol haladoig. :/ Turelmemet kertek az utolso levelem utan, most meg mar egyaltalan nem tudok bejelentkezni. Persze honlapot nem talalok, ahol vmi visszajelzest irhatnek. Ne vegyetek meg, ha nem akartok ablakon kidobni penzt! :/
2017. máj. 5. 17:26
 3/4 Dr. Janurik Tamás válasza:

Az Active Speaker módszerét kidolgozó "kiváló nyelvtudós" Tomas Nilsson professzor maga a csoda: az 1985-ben született, 1927-ben meghalt, és mindössze 42 évet élt nyelvzseni "nem csak 60, de 100, vagy akár 140 nyelvet is megérthetett". A legcsodálatosabb azonban mégis az, ahogy halála után kilencven évvel egy modern asztali számítógép segítségével továbbképzi magát:

KIVÁLÓ NYELVTUDÓS

PROF. TOMAS NILSSON (1885-1927)

2017. aug. 4. 14:45
 4/4 gráner andrás válasza:
Az évtized legnagyobb népbutítása és csalása, hiszen az oldalon lévő hozzászólások sem biztos, hogy valósak, mert nem lehet hozzászólni.Még egyetlen emberrel sem találkoztam élőben aki bizonyította volna a nyelvtanulás ilyen módszerének a valóságalapját. Márpedig a cikk szerint percenkét több százan nézik vásárolják. Már csak az a kérdé, hogy hol van az a sok nyelveket megtanult ember? TENGERPICI 2017.09.10.
2017. szept. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!