Origo angol középfokú nyelvvizsga tapasztalatok?
Én a márciusi szóbelin voltam. A szóbeli részen, amikor bementem angolul köszöntem, ők is. Aztán adtak egy lapot, mondták, hogy ellenőrizzem az adataim, hogy helyesen van-e írva minden. Ez megtörtént, ezután húztam 2 képet, kiválasztottam, hogy melyikről szeretnék majd beszélni, ők felírták. Ezután húztam egy szituációt, de azt nem nézhettem meg, ők ezt is megnézték és felírták maguknak. Aztán elkezdtünk beszélni általános dolgokról. Beszéltem magamról, a családomról, az iskolámról. A képen egy anyuka és (valószínűleg) a lánya volt Velencében. Nagyon sokat nem tudtam róla mondani, csak néhány egyszerű mondatot, de áttértünk a nyaralásokra és akkor már a saját élményeimről beszéltem. A szituáció pedig az volt, hogy ki kell bérelnem 1 évre egy lakást külföldön és meg kell érdeklődnöm, hogy van-e internet-hozzáférés, erkély, bútorozott-e a lakás, hány szoba van... aztán a végén egy személyes találkozót megbeszélni. Ezután mondták, hogy vége a vizsgának és viszontlátásra. Én megvártam az eredményt, 5-7 ember után kiragasztják az ajtóra az eredményeket, de nekem speciel 2 órát kellett várnom rá.
A magnó nagyon jó volt, tisztán hallottam mindent, egy teremben körülbelül 15-en voltunk, teljesen mindegy volt, hogy a terem melyik részében foglaltunk helyet, mindenhol tisztán hallható, érthető volt. Az idő is elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!