Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol szövegértés az érettségi...

Angol szövegértés az érettségihez?

Figyelt kérdés

Angol középszintű érettségire készülök, és nagyon nem megy. Már annak is örülnék ha a 2-es meglenne.

Az egyik ami nagyon nem megy, a szövegértés. Tudnátok segíteni ebben a gyakorló feladatban, hogy leellenőrizzem, hogy jók lettek-e az általam "betippelt" válaszok?

És esetleg tippeket adni, hogy hogyan oldjak meg ilyen típusú feladatokat?

[link]

Köszönöm előre is.

2017. ápr. 13. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:

1-c

2-c

3-a

4-c

5-a

6-b

7-c

8-b

9-c

10-a

De azért így éjszaka nem vállalok garanciát, hogy nem néztem el valamit.

Tipp annyi lehet, hogy meg kell találni a kérdés mondatában a kulcsszót, és azt kell megkeresni a szövegben, majd a környező 1-2 mondatot gondosan elolvasni, hogy megfelel az állításnak vagy nem.

2017. ápr. 14. 01:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. ápr. 14. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia , a régebbi érettségihez csinalhatod?

Meg az ofi oldalán van 2017es mintafeladaz, csinalgasd őket.

2017. ápr. 14. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,már a kettesnek is örülnék. Érdekel az angol, de valahogy a szókincsem nem elég ezekhez a feladatokhoz. Ráadásul hajlamos vagyok felsokkolni magam és akkor azt is elrontom,ami amúgy menne.
2017. ápr. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!