A március 13-ai telc-es vizsga bizonyítványait mikor lehet átvenni?
én is márc13-án vizsgáztam, sztem meg kell várnunk míg a honlapra felkerül a hír hogy megérkeztek a bizonyítványok
A vizsganaptárban valóban most hétfőt írták (május10.) a bizonyítvány elkészültének.
Valószínűleg késésben vannak a nyomtatással vagy nemtom :)
Ja, lehet... meg még gondolom ki is kell postázniuk a különböző vizsgahelyekre.
Mindenesetre jó lenne ha jövő héten át lehetne venni, mert nekem be kellene mutatnom egy helyen. Külön igazolásért meg nem szeret fizetni, ha nem muszáj.
Ezt találtam a honlapon:
"Sikeres vizsga esetén a bizonyítványokat az eredmény közzétételétől számított legkésőbb 30 nap után átvehető azon az adott vizsgahelyen, ahol a vizsgádat megszervezték."
Ez jó, mert a 30 nap már több mint 2 hete lejárt.
Szia!
Időközben én s írtam e-mailt. A központba is és a vizsgahelyre is, ahol vizsgáztam. A vizsgaközpontból nem válaszoltak, de a másik helyről nagyon hamar.
Azt írták, hogy már át lehet venni. El is mentem ma és el is hoztam.
Április 29-ei dátum van a bizonyítványon, úgyhogy lehet, hogy már rég óta át lehetett volna venni, csak valahogy elfelejtettek róla a telc.hu-n értesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!