Ha bejegyzett, regisztrált nyelvvizsgát veszek, le lehet vele bukni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 21:52
1/3 anonim válasza:
Simán le lehet vele bukni. Okirathamisítás bűncselekmény. Én nem próbálkoznék vele a helyedben.
2/3 anonim válasza:
Na ezzel feldobtad a napomat. :D
Ha otthon Magyarországon akarod használni akkor nem biztos,hogy le buksz vele ha van egy közepesnek mondható nyelvtudásod.Persze én otthon egy munka miatt se vettem volna meg,mert egy munka se fizet otthon annyit,hogy kockáztassak.Ha külföldön akarod használni akkor kitörölheted vele a segged még akkor is ha nem vetted.Külföldön nem papírt kérnek arról,hogy tudsz beszélni idegen nyelven hanem leülnek veled beszélgetni és az alapján döntenek(tapasztalat).Hiába lengetsz egy papírt amin az áll,hogy tökéletesre vizsgáztál mondjuk Angolból,ha annyit nem tudsz elmondani,hogy X Y vagyok és a ... munkára szeretnék jelentkezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Diplomához kellene... Egy fél már megvan.
2017. ápr. 19. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!