Március 3-ai Origo nyelvvizsgarol van mar valakinek eredménye?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 19:38
31/67 anonim válasza:
Haha, akkor bocsi :D
annyira jó lenne a mai nap végre megtudni, már ma 100x megnéztem :(
32/67 anonim válasza:
Legkesobb mikorra kell kijavitaniuk? En ugy tudom, hogy 20 munkanap, ha marcius 15-et nem szamoljuk bele, akkor szamitasaim szerint lekesobb hetfore meg kell legyen. Vagy tevedek? Marcius 3-ai listeningtol szamitjak, igaz?
33/67 anonim válasza:
Amugy szerintem az semmit sem jelent, hogy bekerult a lezartba, nekem hetfo ota bent van, azota varom a csodat. 32-es voltam
34/67 anonim válasza:
nekem kedd ota de en mar a mikulast varom
o hamarabb eljon mint az eredmeny
35/67 anonim válasza:
Én jelentkeztem az áprilisi komplexre, szombaton lesz az írásbelim, jövőhét pénteken a szóbelim.. Jó lenne megtudni a szóbelim eredményét, mert már mondanám is visszafele.. Nagyon idegőrlő...
36/67 anonim válasza:
30 nap a határidő, az van az oldalukon írva. Egyébként szerintem is már csak jövőhéten lesz meg az eredmény
37/67 anonim válasza:
akkor s.pjanak le nem a tokuket kellene vakarni 3 hetig es egy het alatt kapkodva javitani
39/67 anonim válasza:
Aki be van még lépve, kérlek lépjen ki, hogy más is meg tudja nézni az éredményét. Köszönöm!
40/67 anonim válasza:
Nekem nem tölti be az oldalt, van valakivel még ugyan ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!