Mi az a fórumhozzászólás a nyelvvizsgán?
BME középfokú nyelvvizsgára készülök. A vizsga leírásánál szerepel a fórumhozzászólás. Mi az? Hogy kell elképzelni?
Illetve milyen szótárt lehet vinni? Német-magyar, vagy magyar-német?
Köszönöm a segítséget! :)
Szia!
A fórumhozzászólás pontosan az, aminek tűnik: egy komment. :) Igazából a véleményed kell leírnod hosszabban.
Pl:
"Szia,
Részben egyetértek a nézeteiddel, de kérlek vedd figyelembe, hogy sokan vagyunk, akik anyagilag ezt nem tudjuk megengedni magunknak. Ezt az új XY-t én személy szerint túlzásnak érzem, a fejlesztőkkel nagyon elszaladt a ló. Én megelégedtem volna a kamera felbontásának a növelésével is, de így, hogy az árat is megduplázták és teleraktál felesleges frissítésekkel már nem fogok megvenni. Sajnálom, mert nagy rajongója voltam a cégnek és eddig biztosra vettem, hogy a következő modellt is meg fogom vásárolni. Sajnos azonban ez az ár nem egy diákmunkásnak van szánva. :( "
J.K.
- Nyilván ugye angolul kell ezt leírni, vagy németül vagy bármilyen nyelven. A lényeg, hogy a véleményed fejted ki. Itt nincsenek megadva formai követelmények. Legyen 120-130 szavas, reagálj a fő cikkre vagy kommentre, mondd el a véleményed stb.
Igazából nézz szét neten, hogy milyen egy jó komment/fórumhozzászólás. (akár magyarul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!