A BME nyelvvizsga szóbeli része hogy zajlik?
Német nyelvből megyek szóbelizni, először és arra lennék kíváncsi, hogy a feladattípusok hogyan zajlanak. Szóbeli első része "személyes beszélgetés egy témáról
kérdések alapján" Itt nekem kell a kérdésekre válaszolnom, vagy ezeket a kérdéseket kell a partneremnek feltenni?
"önálló témakifejtés" ugye itt két téma közül lehet választani, képek alapján. Itt a partneremnek is ugyanazt a témát kell választania vagy ez mehet úgy, hogy én az egyiket választom(amelyik könnyebbnek érzem) de ő is beszélhet arról vagy mindenképpen neki már a másikról kell beszélnie?
A honlapjukon a letölthető feladatoknál a tételsor után van egy minta ezekről. Érdemes átnézni :)
Én is tökre izgultam, hogy vajon mennyit kell beszélni, meg milyen kérdések lehetnek, de itt jól le van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!