Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ennyit szamitana a hangfal? +...

Ennyit szamitana a hangfal? + tippekeket kaphatok ki hogy keszult az origos laborra es milyen tapasztalata volt eloben?

Figyelt kérdés

Ugyanazt a szoveget es mast is itthon sokkal jobban megertek mint a tanarnal es ezt arra vezetem vissza hogy szerintem az itthoni jobb mivel ami ott van ad egy alapzajossagot az amugy sem konnyen ertheto szoveg melle....

Pl az hasznos lehet ha hatterzajnak a nat geo helyett a bbc t rakom be? vagy ha a nat geot atvaltom angolra?

Csak mert van egy het meg es szerintem a sima gepezest es sulis tanulast is fellehetne hasznalni hasznosan

2017. febr. 25. 02:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!