Hogyan lehet angolt tanulni szinte a nulláról (6hónap alatt-középfokú)?
Nem megy az angol. Nagyon rossz vagyok angolból, ez részben a tanár részben pedig az én hibám is. Az a helyzet hogy az eddigi angolom általánosban annyi volt ,hogy bemutatkoztunk meg eltudtuk mondani , hogy milyen házban élünk. Azt hittem ,hogy ez nekem milyen könnyű stb. Egy idő után most jött a nagy döbbenet ,hogy én sz*rt nem tudok angolul. Tudok alap szavakat meg mondatokat de azon kívül semmit. 11.es vagyok . Intenzíven elkezdtem a szavakat tanulni de nem megy. Vagyis a szavakat megtudom tanulni de nem tudok mondatokat fordítani . Magyarán a nullán vagyok. Kérlek segítsetek ,mert nagyon úgy mond kétségbe estem. Angol tanarra nem telne mert nem vagyunk gazdagok. Kb ilyen szinten vagyok:
Nagyon sok szót nem tudok.
Amikor hallás utáni szövegértést csináljuk órán egyszerűen megvagyok lőve. Semmit nem értek abból amit mond és nagyon sokszor még a szavakat amiket kiejt sem értem.
A kiejtésem szörnyű
Leìrni sem tudom.
Elém raknak egy angol szöveget csak pislogok hogy mi ez.
Nem tudok levelet írni
Tényleg a nullán vagyok. Nagyon elszánt lettem a tanulással kapcsolatban.
Hogyan álljak neki? Mivel kezdjem? Leggyakoribb 1000 angol szó?
Vagy kezdjem a nyelvtannal?
De ha tudom a nyelvtant és nem tudom a szavakat akkor b*szhatom mert nem tudom össze rakni a mondatot.
Légyszíves segítsetek mert nagyon nem szeretnék megbukni érettségin. Itt van már a nyakamon. Minden időmet az angolra fogom szánni szerintetek így sikerülhet ? :(
17/F
"1000-1500 ft körül kérnek egy óráért"
az olyan is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!