Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan lehet angolt tanulni...

Hogyan lehet angolt tanulni szinte a nulláról (6hónap alatt-középfokú)?

Figyelt kérdés

Nem megy az angol. Nagyon rossz vagyok angolból, ez részben a tanár részben pedig az én hibám is. Az a helyzet hogy az eddigi angolom általánosban annyi volt ,hogy bemutatkoztunk meg eltudtuk mondani , hogy milyen házban élünk. Azt hittem ,hogy ez nekem milyen könnyű stb. Egy idő után most jött a nagy döbbenet ,hogy én sz*rt nem tudok angolul. Tudok alap szavakat meg mondatokat de azon kívül semmit. 11.es vagyok . Intenzíven elkezdtem a szavakat tanulni de nem megy. Vagyis a szavakat megtudom tanulni de nem tudok mondatokat fordítani . Magyarán a nullán vagyok. Kérlek segítsetek ,mert nagyon úgy mond kétségbe estem. Angol tanarra nem telne mert nem vagyunk gazdagok. Kb ilyen szinten vagyok:

Nagyon sok szót nem tudok.

Amikor hallás utáni szövegértést csináljuk órán egyszerűen megvagyok lőve. Semmit nem értek abból amit mond és nagyon sokszor még a szavakat amiket kiejt sem értem.

A kiejtésem szörnyű

Leìrni sem tudom.

Elém raknak egy angol szöveget csak pislogok hogy mi ez.

Nem tudok levelet írni

Tényleg a nullán vagyok. Nagyon elszánt lettem a tanulással kapcsolatban.

Hogyan álljak neki? Mivel kezdjem? Leggyakoribb 1000 angol szó?

Vagy kezdjem a nyelvtannal?

De ha tudom a nyelvtant és nem tudom a szavakat akkor b*szhatom mert nem tudom össze rakni a mondatot.

Légyszíves segítsetek mert nagyon nem szeretnék megbukni érettségin. Itt van már a nyakamon. Minden időmet az angolra fogom szánni szerintetek így sikerülhet ? :(

17/F

2017. febr. 22. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"1000-1500 ft körül kérnek egy óráért"

az olyan is!

2017. febr. 23. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert szerinted egy angol szakos nem tudja elmagyarázni a kérdéses részeket XD Gratulálok.
2017. febr. 23. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik nem tudja.
2017. febr. 23. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:
úgy tűnik? XD miről beszélsz?
2017. febr. 23. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne röhögtess! 0-ról?
2017. febr. 23. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem a nulláról, ha már 17 éves, és általános óta tanulja. Az alapokat nyilván már megtanították neki, vannak róla füzetei, tankönyve stb, maximum nem tudja alkalmazni a megtanultakat. Olaszból én is így voltam, nagyon gáz voltam kb. minden szempontból... én csak 4 évig tanultam, kb. alapfokú nyelvvizsgám se lett volna meg szerintem, de ha egy különtanár foglalkozik velem, szerintem helyre tudta volna rakni bennem a dolgokat. Mert VALAMI fogalmam azért volt a nyelvről.
2017. febr. 24. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!