Nyelvvizsgával kapcsolatos kérdések?
Szeretnék letenni egy angol középfokút, de nem nagyon vagyok otthon a témában. Sok sorozatot nézek, sokat magyar felirattal, illetve idén (feliratok hiánya, vagy hetes késése miatt) soknál átálltam az angolra. Egy weboldalon napi szinten szoktam beszélgetni több emberrel, translate segítségére ritkán szorulok, max olyan szavaknál, amik nem fordulnak annyira gyakran elő, illetve, hogy helyesírást csekkoljak.
Ezek alapján mennyire lenne esélyem középfokú nyelvvizsgán? Nem tegnap kezdtem el mindezt művelni, évek óta folytatom, nyelvtan az ami bajos lehet, ugyan tanultam suliban, de nem igazán figyeltem oda... :) megkértem a weboldalon, hogy a gyakori hibáimra hívják fel a figyelmem, megtették, azok azóta mennek, de inkább nem is tudom, "megérzésből" használom a nyelvtant, nem tudás alapon.
Munkáltató mennyire nézi, hogy hol szereztem a nyelvvizsgát?
Melyek azok a sulik, amiket már emberszámba vesznek, ha nézik?
Mennyire nehéz egy vizsga, írásbeli vagy szóbeli a neccesebb?
Nem gondolkodom külföldi munkán, de ha úgy lenne, külföldön mennyire nézik, hogy megvan? Érettségim van, meg egy FSZ képzésem, ami semmit nem ér, szóval alap munkákra értem.
Illetve a felsőfokú mennyire nehéz? Oda már anyanyelv szintű ismeret szükségeltetne?
Bocsánat a sok rizsáért... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!